گزارش کارآموزی شرکت بیمه ایران نمایندگی ...

یکشنبه 31 خرداد 1394 نویسنده: admin | نوع مطلب :فایل ،

گزارش کارآموزی شرکت بیمه ایران نمایندگی ... دسته: حسابداری
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 412 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 46

واحد کارآموزی در دانشگاه از واحدهای مهم و عملی است که باید توسط دانشجویان در آخرین ترم تحصیل گذرانده شودمهم بودن این واحد از آنجا مشخص می شود که دانشجو برای اولین بار معلومات و محفوضات تئوری خود را بصورت عملی به کار میگیرد از آنجایی که دانشجودر بکار گیری درسهای نظری در عمل با مشکلات فراوانی مواجه است به همین منظور دانشگاه یک واحد کار آموزی را برا

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

مقدمه و تشکر:

 

واحد کارآموزی در دانشگاه از واحدهای مهم و عملی است که باید توسط دانشجویان در آخرین ترم تحصیل گذرانده شود..مهم بودن این واحد از آنجا مشخص می شود که دانشجو برای اولین بار معلومات و محفوضات تئوری خود را بصورت عملی به کار میگیرد.

از آنجایی که دانشجودر بکار گیری درسهای نظری در عمل با مشکلات فراوانی مواجه است به همین منظور دانشگاه یک واحد کار آموزی را برای دانشجویان در نظر گرفته تا معلومات خود را در یک سازمان رسمی بطور عملی به کار گیرند و از این بکار گیری معلومات، بتوانند زمانی که جذب بازار کار شدند استفاده بهینه نمایند.

 

در اینجا لازم است از استاد گرامی آقای               که با صبر و بردباری مرا در ارائه این گزارش با صعه صدر راهنمایی و ارشاد نموده اند تشکر و قدر دانی نمایم و نهایت سپاسگذاری را از ایشان به عمل آورم.

همچنین از پرسنل محترم و زحمتکش شرکت سهامی بیمه ایران شاهین شهرکه با راهنماییها و با اطلاعات مفید شان موجب دلگرمی و علاقه مندی من به یادگیری را فراهم آوردند کمال تشکر و امتنان را دارم.

 

فهرست مطالب

 

صفحه 

عنوان 

 

فصل 1:(معرفی شرکت بیمه سهامی ایران) 

7

تاریخچه بیمه ایران

7

بیمه  چیست ؟  

8

موضوع فعالیت

8

نیروی انسانی

8

شبکه فروش

8

سرمایه گذاری ها

9

بر نامه ها و سیاست های کلی بیمه ایران

11

سازمان و نیروی انسانی

 

فصل 2 : 

14

بررسی انواع رشته های بیمه ایران

 

فصل 3 : 

36

شاخص های پیدا کردن نرخ بیمه شخص ثالث

 

فصل 4: 

46

نتایج و پیشنهادات

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

معرفی شرکت بیمه ایران

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تاریخچه بیمه ایران

پانزدهم آبان‌ماه تاریخی است به یادماندنی درصنعت بیمه کشور . در سال 1314 ، در چنین‌روزی ، شرکت سهامی بیمه ایران به عنوان  نخستین شرکت بیمه ایرانی ودولتی  تأسیس شد و به عنوان بنیانگذار صنعت بیمه درکشور آغاز به کارکرد . آغاز فعالیت بیمه ایران (14 آبان 1314) را به تعبیری می توان ملی شدن صنعت بیمه تلقی کرد. بیمه ایران از آذرماه 1314 صدور بیمه نامه در رشته‌های مختلف را آغاز نمودو ظرف یک سال درشهرهای مشهد، شیراز‌، اصفهان ، همدان ، اهواز و بوشهرنمایندگی تأسیس کرد.همزمان تعدادی از دانشجویان رشته‌های اقتصادی و تجارت برای آموختن فنون بیمه به خارج از کشور اعزام شدند .

                             
 شرکت بیمه ایران موفق شد درهمان سال نخست فعالیتش ،62% بازار بیمه کشوررادر اختیاربگیردو سهم مؤسسات خارجی را از 100% به 38% کاهش دهد . بیمه ایران همچنین درصد واگذاری اتکائی را از حدود 90% به 44% تقلیل داد و با کاهش نرخ حق بیمه در برخی از رشته‌‌ها به حدود 50% ،‌ درگسترش وتوسعه بیمه نقش مؤثری را ایفاءکرد  بطوریکه  امروز نه تنها درسراسر کشور ، بلکه درکشورهای اروپایی و آسیایی ، بویژه در خاورمیانه نامی پرآوازه و آشناست .

 

 

 

 

 

 

 

 

بیمه  چیست ؟  

بیمه ، اشخاصی  را كه  متحمل  لطمه ، زیان  یا حادثه  ناخواسته ای  شده اند قادر می سازد كه  پیامدهای  این  وقایع  ناگوار را جبران  كنند. خسارت هایی  كه  به  این  قبیل افراد پرداخت  میگردد از پول هایی  تأمین  می شود كه  برای  خرید بیمه  نامه می پردازند و با پرداخت  آن  در جبران  خسارت  همدیگر مشاركت  می كنند. به  بیان دیگر همه  آن هایی  كه  خود را بیمه  میكنند با مشاركت  در سرمایه ای  كه  متعلق  به همه  خریداران  بیمه  است ، در جبران خسارت  و زیان های هریك از افراد بیمه شده ،شریك  و سهیم  می شوند.

بیمه گران  خطرهای  احتمالی  را به خوبی می شناسند و احتمال وقوع آن ها رامی دانند بنابر این می توانند میزان  حق  بیمه ای  را كه  هر شخص  باید بپردازد به نحوی  محاسبه  كنند كه  مبلغ  جمع آوری  شده برای  جبران  خسارت هایی  كه  پیش خواهد آمد، كافی  باشد. بدیهی  است  كه  تنها تعدادی  از آنان  كه  خود را بیمه  كرده اندنیاز به جبران خسارت از محل  مبلغ  جمع آوری  شده  خواهند داشت .
بر این  اساس ، مقدار حق  بیمه  مربوط به  هر نفر متقاضی  بیمه  با توجه  به  دو عامل مهم  محاسبه  می شود: نخست  این  كه ، به  طور كلی  احتمال  بروز خسارت  در آینده چه  قدر است  و دوم ،آن  كه احتمال  وقوع  حادثه برای بیمه گذار متقاضی  بیمه  بیشتریا كمتر از میانگین احتمال  خطر مزبور باشد

 

موضوع فعالیت

بیمه ایران در کلیه رشته‌های بیمه زندگی و غیرزندگی فعالیت می‌کند و با عرضه بیمه‌های تجاری و خانواده شامل بیمه‌های اتومبیل‌،اشخاص (عمر – حادثه – درمان )،آتش‌سوزی ، باربری،مهندسی و مسئولیت بیش از 50% سهم بیمه‌های بازرگانی کشور را دراختیاردارد.دربخش حمایت‌های ملی نیز اکثریت پروژه های بزرگ ملی نظیر نفت و گاز و پتروشیمی ، هواپیمایی ، سدسازی، نیروگاهها و صنایع تحت پوشش بیمه ایران است که در مواقع لزوم خطرات بیمه‌شده خود را نزد بازارهای بین المللی بیمه اتکائی می کند.
بیمه ایران با توجه به ظرفیت  بالای ریسک‌پذیری خود ، علاوه بر انجام بیمه های مستقیم ، نسبت به پذیرش ریسک به صورت بیمه‌اتکایی قبولی از شرکت‌های بیمه داخلی و خارجی اقدام می کند .

 

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید


   



ترجمه مقاله با عنوان استفاده از روغن های ضروری در پوشش های خوراکی زیست فعال دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 481 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 11

مناسب برای پروژه های مربوط به فیلم، پوشش خوراکی، اثر ضد میکروبی اسانس

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

 

مقاله اصلی با عنوان Use of Essential Oils in Bioactive Edible Coatings حاوی 16 صفحه است.

بخش های مهم این مقاله ترجمه شده به صورتی که یک خلاصه کلی حاوی تمام مطالب مهم این مقاله آورده شده است. ترجمه فارسی 11 صفحه است.

مناسب برای پروژه های مربوط به فیلم، پوشش خوراکی، اثر ضد میکروبی اسانس...

بخشی از ترجمه مقاله که نشان دهنده کیفیت و روانی ترجمه است:

خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس ها قبلا بطور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است. مکانیسم عمل روغن های ضروری به خوبی مشخص نشده اما به نظر می رسد به طبیعت آبگریز آن ها مربوط می شود. استفاده از این ترکیبات طبیعی در صنایع غذایی می تواند یک جایگزین بالقوه باشد، اما هزینه های استفاده از آن و مشکلات دیگر، مانند عطر و بوی تند و سمیت بالقوه آن ها، استفاده از آن ها را در زمینه نگهداری از مواد غذایی محدود کرده است. یک استراتژی جالب توجه برای کاهش دوز اسانس در حین حفظ تاثیر اسانس، مخلوط کردن این ترکیبات طبیعی با فیلم های خوراکی / زیست تخریب پذیر است. این بررسی در مورد استفاده از اسانس به عنوان یک ترکیب ضد میکروبی طبیعی و دارای اثر آنتی اکسیدانی جهت به دست آوردن فیلم ها و یا پوشش های فعال زیستی صورت گرفته است. مزایا و محدودیت های این عمل نیز بررسی شده است.

واژه های کلیدی: فیلم، اثر ضد میکروبی، زیست تخریب پذیر، حفظ و نگهداری مواد غذایی

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید


   


تثبیت آنزیم,پارس بلاگ

شنبه 30 خرداد 1394 نویسنده: admin | نوع مطلب :فایل ،


تثبیت آنزیم دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 3442 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 12

فایل حاضر یک فایل زیپ حاوی 5 مقاله انگلیسی و 2 مقاله فارسی در مورد تثبیت آنزیم است که از این 7 مقاله، یک مقاله مروری فارسی استخراج شده است منابع در مقاله مروری ذکر شده است برای تحویل پروژه بسیار مناسب می باشد

قیمت فایل فقط 30,000 تومان

خرید

فایل حاضر یک فایل زیپ حاوی 5 مقاله انگلیسی و 2 مقاله فارسی در مورد تثبیت آنزیم است. که از این 7 مقاله، یک مقاله مروری فارسی 12 صفحه ای استخراج شده است. منابع در مقاله مروری ذکر شده است.
برای تحویل پروژه بسیار مناسب می باشد.

آنزیم ها کاتالیست های زیستی با اندازه نانومتری هستند که قابلیت کاربردی فراوان و شناخته شده ای دارند. درگذشته، معمولاً از آنزیم ها در صنایع، به ویژه در فرایند تولید شوینده ها، استفاده می شد. در حال حاضر، آنزیم ها در زمینه های جدیدی مانند سنتز شیمیایی خالص، داروسازی، حسگر زیستی، حذف زیستی آلاینده ها، جداسازی زیستی، فرایند PCR، هضم پروتئین ها در کاتالیز پروتئومیک و پیل های سوختی زیستی کاربرد گسترده ای یافته اند. اختصاصی بودن آنزیم ها قابلیت کاربردی فراوان آن ها را سبب شده، اما در حال حاضر، طول عمر کوتاه آنزیم ها استفاده از آن ها را محدود کرده است (خسروی و همکاران، 1391). آنزیم ها ترکیبات نسبتا ناپایداری هستند که هزینه خالص سازی آن ها بالاست و زمانی که بصورت محلول در واکنش ها مورد استفاده قرار می گیرند، بازیافت آن ها از مخلوط واکنش بسیار مشکل خواهد بود. مشکل اصلی آن ها، حساس و شکننده بودن آن ها نسبت به شرایط سخت محیطی است که منجر به این امر می شود که نیمه عمر عملکردی آنزیم کاهش بیابد. بهترین و موفق ترین روش برای غلبه بر این مشکل، تثبیت آنزیم است (Ashly و همکاران، 2011). بهبود پایداری آنزیم می تواند کاربرد های عملی آن را بیشتر کند. افزایش پایداری آنزیم می تواند موجب کاهش مقدار مصرفی آنزیم ها، افزایش طول عمر راکتورهای آنزیمی، افزایش شانس استفاده دوباره از آنزیم، و نیز حصول سیگنال قوی تر در حسگر زیستی شود. برای افزایش پایداری آنزیم ها روش های مختلفی وجود دارد، اعم از: تثبیت آنزیم، اصلاح آنزیم، مهندسی پروتیئن، و مهندسی محیط پیرامون آنزیم ها (خسروی و همکاران، 1391).

سایر بخش ها شامل :

فواید تثبیت آنزیم

روش های تثبیت آنزیم

مزایا و معایب روش های مختلف تثبیت آنزیم

...

است.

قیمت فایل فقط 30,000 تومان

خرید


   


ترجمه کامل کتاب باکتری و سرطان,پارس بلاگ

شنبه 30 خرداد 1394 نویسنده: admin | نوع مطلب :فایل ،

ترجمه کامل کتاب باکتری و سرطان دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 5610 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 83

نام کتاب bacteria and cancer انتشارات اسپرینگر ادیتور Abdul Arif Khan 2012

قیمت فایل فقط 75,000 تومان

خرید

 سرفصلهای مطالب موجود در کتاب به شرح زیر است:

 

1- اپیدمیولوژی ارتباط بین عفونت‌های باکتریایی و سرطان................................................................................1

Christine P.J. Caygill and Piers A.C. Gatenby

2- سرطان معده و هلیکوباکتر پیلوری ............................................................................................................ 25

Amedeo Amedei and Mario M. D’Elios

3- استرپتوکوکوس بوویس و سرطان کلرکتال...................................................................................................61

Harold Tjalsma, Annemarie Boleij, and Ikuko Kato

4- بیماری کلامیدیایی : A تقاطع بین عفونت مزمن و سرطان ....................................................................... 79

Carlo Contini and Silva Seraceni

 5- سالمونلا و سرطان کیسه صفرا................................................................................................................ 117

Catterina Ferreccio

6- لنفوم آدنکس چشمی از نوع  MALT و ارتباط آن با عفونت Chlamydophila psittaci........................139

Andrés J.M. Ferreri, Riccardo Dolcetti, Silvia Govi, and Maurilio Ponzoni

7 - استراتژی های ممکن از مشارکت باکتریایی در پیشرفت سرطان ........................................................... 165

 Puneet, Gopal Nath, and V.K. Shukla

 8 - باکتری به عنوان یک روش درمانی در درمان سرطان ........................................................................... 185

Sazal Patyar, Ajay Prakash, and Bikash Medhi

9-  هدف قرار دادن سرطان با آمینو اسید  Auxotroph Salmonella typhimurium A1-R.........................209

Robert M. Hoffman

10- باکتری Asparaginase : یک عامل تحریک بالقوه برای درمان لوسمی لنفوبلاستی حاد........225
Abhinav Shrivastava, Abdul Arif Khan, S.K. Jain, and P.K. Singhal


11- آیا باکتری می‌تواند باعث تکامل فنوتیپ‌های ضد سرطان شود؟ ............................................................245

Navya Devineni, Reshma Maredia, and Tao Weitao

12-  مدیریت عوارض عفونی باکتریایی در بیماران مبتلا به سرطان ..............................................................259

Kenneth V.I. Rolston

 

نمایه.................................................................................................................................................................275

 

قیمت فایل فقط 75,000 تومان

خرید


   



ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 878 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 10

ترجمه مقاله مناسب برای رشته های صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تغذیه، طب سنتی

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

عنوان لاتین:

Evaluation of antibacterial activity of Indian spices against
common foodborne pathogens

عنوان فارسی:

بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج

مقاله اصلی 6 صفحه، ترجمه 10 صفحه به صورت ورد و پی دی اف

بخشی از ترجمه:

مطالعه حاضر به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره شش ادویه هندی با نام‌های میخک، دارچین، خردل، سیر، زنجبیل و نعناع طراحی شده است. همه این‌ها به طور سنتی در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، و هنوز هم در سیستم‌های دیگر مراقبت‌های بهداشتی استفاده شده‌اند. فعالیت ضد میکروبی این ادویه‌جات هندی که به طور معمول مورد مصرف قرار گرفته‌اند، در برابر سه پاتوژن بالقوه ناشی از مواد غذایی با نام‌های اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس، که مسئول بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامت می باشند، مورد آزمایش قرار گرفت. این‌ها با استفاده از روش نفوذ دیسک کاغذی، روش فنجان و روش رقت (کیفی) مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عصاره‌های میخک، دارچین و خردل در غلظت 1% عمل بازدارندگی خوبی دارند، در حالی که سیر فعالیت متوسطی نشان داد. در غلظت 3%، اثر کامل ضدباکتریایی به دست آمده است. زنجبیل و نعناع فعالیت ضدباکتریایی ناچیزی در برابر این پاتوژن‎ها در غلظت مشابه نشان دادند.

واژه‌های کلیدی: فعالیت ضد میکروبی، آشپزی، طب سنتی، پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی، ادویه‌جات هندی، گیاهان دارویی، درمان طبیعی، مواد نگهدارنده، کیفیت حسی، ناحیه بازدارندگی.

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید


   



ترجمه مقاله با عنوان اثرات ضد میکروبی اسانس ادویه جات و سبزیجات دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 1105 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 14

ترجمه مقاله اثر ضد میکروبی ادویه جات مناسب برای رشته های تغذیه، صنایع غذایی و میکروبیولوژی

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید

مقاله اصلی 15صفحه به صورت پی دی اف

ترجمه 14 صفحه به صورت ورد و پی دی اف

بخشی از ترجمه متن:

ادویه جات و سبزیجات، از زمان های قدیم، به عنوان افزودنی های مواد غذایی و عوامل طعم‌دهنده و همچنین به عنوان نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. تعدادی از ادویه جات فعالیت ضد میکروبی در برابر انواع مختلف میکروارگانیزم ها نشان می‌دهند. این مقاله یک بررسی مروری از تحقیقات اخیر با توجه به فعالیت های ضد میکروبی اسانس‌‌ های ادویه جات و سبزیجاتی که به طور گسترده استفاده شده اند، مانند سیر، خردل، دارچین، زیره، میخک، برگ بو، آویشن، ریحان، پونه، فلفل، زنجبیل، مریم گلی، رزماری و غیره ، در برابر باکتری ها و قارچ های شایع (گونه های لیستریا، گونه های استافیلوکوک، گونه های سالمونلا، گونه های اشریشیا، سودوموناس ها، گونه های آسپرژیلوس، گونه های کلادوسپوریوم و بسیاری دیگر) که مواد غذایی را آلوده می کنند، ارائه می دهد. فعالیت ضد میکروبی بستگی به نوع ادویه و یا سبزی، نوع مواد غذایی و میکروارگانیزم، و همچنین ​​ترکیب شیمیایی و میزان عصاره ها و اسانس ها دارد. به طور خلاصه بر اساس نتایج تحقیقات مختلف، اثر ضد میکروبی نسبی می تواند به دست آید، و نشان می دهد که دارچین، میخک و خردل پتانسیل بسیار قوی ضد میکروبی دارند، زیره، پونه کوهی، مریم گلی، آویشن و رزماری اثر بازدارندگی متوسط ​ نشان می دهند، و ادویه جاتی نظیر فلفل و زنجبیل دارند دارای اثر بازدارندگی ضعیفی می باشند.

واژه های کلیدی: ادویه جات، سبزیجات، فعالیت ضد میکروبی، فعالیت ضد قارچی

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید


   



ادویه جات به عنوان عوامل ضد میکروبی: یک مطالعه مروری دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 1372 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 12

ترجمه کامل و روان یک مقاله مروری در مورد تاثیر ضد میکروبی ادویه جات مناسب برای رشته های صنایع غذایی، تغذیه و میکروبیولوژی

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید

فایل حاوی اصل مقاله انگلیسی و ترجمه آن به صورت ورد و پی دی اف است.

مقاله اصلی 6 صفحه مربوط به سال 2012 است و ترجمه آن 12 صفحه است.

بخشی از ترجمه متن برای مشخص شدن روانی ترجمه در زیر آمده است:

منشاء داروها منابع گیاهی، حیوانی و معدنی هستند. محصولات حاصل از گیاهان در بسیاری از زمینه ها در زندگی روزمره امروزی توسط انسان استفاده شده است. بهترین و مهم ترین کاربرد گیاهان به عنوان مواد غذایی و به عنوان ادویه جات است. مهم نیست که کدام تمدن و چه نژاد و رنگی از بشر باشد، مواد غذایی اصلی همه نژادها از گیاهان بدست می آید. ادویه جات، مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی می باشند. آن ها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شده اند و برای انسان در بسیاری از زمینه های دیگر مفید هستند. یک ادویه می تواند دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد مغذی گیاهی در مقادیر ناچیز به عنوان افزودنی مواد غذایی برای عطر و طعم و رنگ، و یا به عنوان یک ماده نگهدارنده که باکتری های مضر را می کشد و یا از رشد آن ها ممانعت به عمل می آورد، باشد. ادویه ممکن به منظور عطر و طعم دهی به غذا و یا برای پنهان کردن طعم های دیگر استفاده شود. در آشپزخانه، ادویه جات از سبزیجات که برگ دار، قسمت های گیاه سبز مورد استفاده برای طعم دهی یا به عنوان چاشنی هستند، متمایز می باشند. مقاله فوق تلاشی در جهت بیان اهمیت برخی از ادویه جات است که به عنوان عوامل ضد میکروبی روزانه مورد استفاده قرار گرفته اند.

قیمت فایل فقط 20,000 تومان

خرید

   



پروژه کامل و آماده درس مباحث ویژه برای شبیه سازی  شبکه های اجتماعی به همراه سورس کدها و نتایج دسته: شبکه های اجتماعی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 5697 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 45

پروژه کامل و آماده درس مباحث ویژه برای شبیه سازی شبکه های اجتماعی به همراه سورس کدها و نتایج

قیمت فایل فقط 150,000 تومان

خرید

دانشگاه آزاد قزوین
پروژه درس: مباحث پیشرفته در شبکه های کامپیوتری


عنوان پروژه:
ارزیابی مقایسه ای شبکه های میان ارتباطی و اجتماعی
 بر اساس پارامترهای قابل اندازه گیری

ارائه دهنده:

جعفر عالی نژاد


استاد درس:جناب آقای دکتر فرشاد صفایی







فهرست مطالب

عنوان                                        شماره صفحه                    
1. مقدمه    2
1-1.انواع شبکه های میان ارتباطی    2
1-2.کاراکترهای طراحی در شبکه های میان ارتباطی    3
1-3. توپولوژی    3
1-3-1.توپولوژی های شبکه ی میان ارتباطی    5
1-3-2. توپولوژی های شبکه های اجتماعی    8
2.معیارهایی که برای اندازه گیری بر روی گراف های  معرفی شده در گام 1 مورد نیاز است:    12
2-3. فاصله ژئودزی(Geodesic Distance)    13
2-4.ضریب خوشه بندی(Clustering Coefficient)    13
2-5. تعداد گروه های منزوی(Isolation Groups)    14
2-6. اتصال پذیری گره(Node Connectivity)    14
2-7. متوسط فاصله بین زوج گره در اثر خرابی    14
3. مقایسه گراف های هر نوع شبکه (میان ارتباطی و اجتماعی) بر اساس هر پارامترها و تفسیر آنها    14
3-1.مقدمه    16
3-2. شبیه سازی گراف شبكه های اجتماعی با استفاده از نرم افرار ORA و NEWORKX    16
3-3. گزارش اكسل معیارهای مورد بررسی در شبكه های اجتماعی    24
3-3-1.تفسیر معیار اتصال پذیری گره در شبکه اجتماعی    24
3-3-2.تفسیر معیار ضریب خوشه بندی در شبکه اجتماعی    25
3-3-3.تفسیر معیار تعداد گروه های منزوی در شبکه اجتماعی    25
3-3-4.تفسیر معیار میانوندی شبكه در شبکه اجتماعی    26
3-3-5.تفسیر معیار مركزیت میانوندی در شبکه اجتماعی    26
3-3-6.تفسیر معیار متوسط فاصله بین زوج گره در شبکه اجتماعی    27
3-3-7.تفسیر معیار قطر در شبکه اجتماعی    28
3-3-8.تفسیر معیار فاصله ژئودزی در شبکه اجتماعی    28
مراجع  30






فهرست اشکال

عنوان                                            شماره صفحه
فصل اول : معرفی توپولوژی ها    
شكل 1-1. پهنای میان برشی    4
شكل 1-2. ساختار توری    5
شكل 1-3. خواص توری    6
شكل 1-4. خواص فوق مكعب    6
شكل 1-5. ساختار توری مدور    7
شكل 1-6. خواص توری مدور    7
شكل 1-7. ساختار درخت متوازن و غیر متوازن    8
شكل 1-8. خواص درخت     8
شكل1-9. دو نمایش ساختاری از شبكه هایی كه با مدل ER تولید شده اند.    9
شكل 1-10. مدل WS، گراف تصادفی ب) شبكه منظم    9
شكل1-11. مدل Scale Free    9
شكل1-12.مدل Watts Strogatz با 20 نود    10
فصل دوم: معیارهای مورد نیاز برای اندازه گیری بر روی گراف های شبكه اجتماعی و شبكه میان ارتباطی    
شكل 2-1. A) Degree centrality B) Closeness centrality C) Closeness centrality D) Eigenvector centrality E) Katz centrality F) Alpha centrality
13
فصل سوم: مقایسه گراف های هر نوع شبکه (میان ارتباطی و اجتماعی) بر اساس هر پارامترها و تفسیر آنها    
شكل 3-1. تصویر ویژوالی شبکه Erdos-Reiny ، درصد خطا = 0 درصد با استفاده از نرم افزار ORA    17
شكل 3-2. تصویر ویژوالی شبکه Erdos-Reiny ، درصد خطا = 10 درصد    17
شكل 3-3. تصویر ویژوالی شبکه Erdos-Reiny ، درصد خطا = 15 درصد    18
شكل3-4. تصویر ویژوالی شبکه Erdos-Reiny ، درصد خطا = 20 درصد    18
شكل3-5. تصویر ویژوالی شبکه Erdos-Reiny ، درصد خطا = 30 درصد    18
شكل 3-6. تصویر ویژوالی شبکه Scale Free، درصد خطا = 0 درصد    19
شكل 3-7. تصویر ویژوالی شبکه Scale Free، درصد خطا = 10 درصد    19
شكل 3-8. تصویر ویژوالی شبکه Scale Free، درصد خطا = 15 درصد    19
شكل 3-9. تصویر ویژوالی شبکه Scale Free، درصد خطا = 20 درصد    20
شكل 3-10. تصویر ویژوالی شبکه Scale Free، درصد خطا = 30 درصد    20
شكل 3-11. تصویر ویژوالی شبکه Small World، درصد خطا = 0 درصد    20
شكل3-12. تصویر ویژوالی شبکه Small World، درصد خطا = 10 درصد    21
شكل 3-13. تصویر ویژوالی شبکه Small World، درصد خطا = 15 درصد    21
شكل3-14. تصویر ویژوالی شبکه Small World، درصد خطا = 20 درصد    21
شكل 3-15. تصویر ویژوالی شبکه Small World، درصد خطا = 30 درصد    22
شكل 3-16. تصویر ویژوالی شبکه Watts Strogatz، درصد خطا = 0 درصد    22
شكل 3-17. تصویر ویژوالی شبکه Watts Strogatz، درصد خطا = 10درصد    22
شكل 3-18. تصویر ویژوالی شبکه Watts Strogatz، درصد خطا = 15 درصد    23
شكل 3-19. تصویر ویژوالی شبکه Watts Strogatz، درصد خطا = 30 درصد    23
شكل3-20. بررسی معیار اتصال پذیری گره در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    24
شكل3-21. بررسی معیار ضریب خوشه بندی در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    24
شكل 3-22. بررسی معیار تعداد گروه های منزوی در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    25
شكل 3-23. بررسی معیار میانوندی شبكه در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    25
شكل 3-24. بررسی معیار مركزیت میانوندی در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    26
شكل3-25. بررسی متوسط فاصله بین زوج گره در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    27
شكل3-26. بررسی معیار قطر در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    27
شكل 3-27. بررسی معیار فاصله ژئودزی در شبکه اجتماعی بر حسب تعداد گره و درصد خرابی    28
 




1. مقدمه
      پیشرفت تکنولوژی به معنای توانایی ساخت ترانزیستورهایی با ابعاد کوچکتر، امکان تجمیع مدارات را در مقیاس بیشتری بر روی تراشه فراهم می سازد. پژوهش های اخیر در جهت استفاده از این امکان، منجر به ساخت چندپردازندههای  روی تراشه با قدرت موازی سازی بالاتر نسبت به تک پردازنده ها شده، موجبات افزایش کارایی سیستم رافراهم می آورد. علاوه بر چندپردازنده ها، ساخت سیستمهای روی تراشه چند هسته ای ، شامل چند هسته پردازشی ،حافظه ها و مدارات خاص منظوره دیگر بدین وسیله میسر گردید. بیشتر سیستمهای  روی تراشه شامل یک تعداد هسته، که از طریق یک میان ارتباط  داخلی روی تراشه به هم متصل شده اند.
زمانی که تعداد هسته ها پردازشی کم است، برا ی ارتباط میان آ نها از واسط  های مشترک  استفاده می شود. واسط  های مشترک عموماً از دو قسمت داور و کانال ارتباطی مشترک تشکیل می شوند. به طور کلی برای استفاده  از کانال ارتباطی مشترک، ابتدا باید از داور شبکه، اجازه استفاده از کانال را بدست آورد. گذرگاه و کراس بار دو نمونه رایج از واسط های مشترک هستند. با افزایش تعداد هسته ها، دسترسی به داور مرکزی تبدیل به گلوگاه می شود. برای حل این مشکل از شبکه های روی تراشه استفاده می شود.
1-1.انواع شبکه های میان ارتباطی
دو گونه شبکه میان ارتباطی برای ارتباط بین هسته ها وجود دارد :
                                                                   - داور
    دسته اول : واسط های مشترک
                                                              - کانال ارتباطی مشترک
گذرگاه  bus)) وکراس بار دو نمونه رایج اند(برای ارتباط سیستم ها با تعداد هسته محدود مناسب است.)
    دسته دوم : شبکه های روی تراشه هستند .
پیاده سازی مکانیسم کیفیت خدمات به کار رفته باید تا حد ممکن ساده و بدون ذخیره سازی بیش از حد در سخت افزار به صورت سریع باشد.

قیمت فایل فقط 150,000 تومان

خرید


   



اسلاید سمینار کارشناسی  ارشد  آشفتگی در شبکه های اجتماعی دسته: شبکه های اجتماعی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 2205 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 21

بر خلاف آشفتگی در ارتباطات راه دور، در انجمن های آنلاین مفهوم بسیار ساده تر است( هزینه ی سوئیچ ندارد)

قیمت فایل فقط 5,500 تومان

خرید

چکیده

در گذشته یک مسئله ی مهم در صنعت بوده است.

ظهور: فضاهای کسب و کار – بازی های آنلاین – شبکه های اجتماعی آنلاین – فروم ها

معنی عمومی: از دست دادن مشتری ´ساده ترین دلیل استفاده: جلوگیری از از دست دادن درآمد

هدف: شناسایی و پیش بینی آشفتگی در مراحل اولیه

تائثیرات در شبکه های اجتماعی: خطر قابل توجهی در سلامت و عملکرد انجمن

نحوه ی تاثیر: توقف و یا کاهش فعالیت اعضا

 

آشفتگی در صنعت ارتباطات راه دور: به دلیل حرکت از یک حامل به حامل دیگر

آشفتگی در شبکه های نظیر به نظیر: رفتار نظیرها مستقل است.

نرخ آشفتگی: تعداد ناخالص کل مشترکین ترک کرده ی سرویس در یک دوره / میانگین مشترکین کل در یک دوره

عوامل موثر در آشفتگی صنعتی: قیمت گذاری – مزاحمت – شکست سرویس اصلی و مشتری – نارضایتی از اخلاق ارائه دهنده

قیمت فایل فقط 5,500 تومان

خرید


   



بررسی تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر روی جوانان و امنیت داده‌های شبکه‌های اجتماعی در راستای کارآفرینی بومی دسته: شبکه های اجتماعی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 7638 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 55

مقاله بررسی تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر روی جوانان و امنیت داده‌های شبکه‌های اجتماعی در راستای کارآفرینی بومی در دانشگاه تهران اریه شده توسط مهندس جعفر عالی نژاد به همراه منابع و اسلاید ارایه

قیمت فایل فقط 8,600 تومان

خرید

بررسی تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر روی جوانان و امنیت داده‌های شبکه‌های اجتماعی در راستای کارآفرینی بومی
 
مطالعه موردی: فیس‌بوک و کلوب (Facebook, Cloob)
 
جعفر عالی‌نژاد، علی برومندنیا
 
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه کامپیوتر، قزوین، ایران
 
چکیده 
 
شبكه اجتماعی، سایت یا مجموعه سایتی است كه به كاربران امکان می‌دهد علاقه‌مندی‌ها، افكار و فعالیت‌های خودشان را با دیگران به اشتراك بگذارند. کلوب و فیس‌بوک یکی از سایت‌های آنلاین شبکه اجتماعی بسیار مشهور در داخل کشور و در سطح بین الملل می‌باشند[1]. تقریبا هر فردی امروزه یک صفحه فیس‌بوک یا کلوب شخصی دارد. فیس‌بوک یا کلوب سبب ایجاد یک مسیر برای دانشجویان برای پاسخ به سوالات و تحریک هر یک از دانشجویان و حفظ دوستی بین آنها می‌شود. در این مقاله ما اطلاعات مهمی که در این سایت‌ها ارسال می‌شود را به کمک الگوریتم جدیدی امن می‌کنیم تا مدیران  نتوانند با استفاده از آمار‌گیری و داده‌کاوی، از اطلاعات سوء استفاده نمایند.
 
واژه‌های كلیدی :شبکه اجتماعی، فیس‌بوک، کلوب، کارآفرینی، داده‌کاوی  
 
        مقدمه
 
امروزه در قرن بیست ویک که با نام هزاره‌ی فناوری اطلاعات شناخته می‌شود، وسایل ارتباط جمعی نقش بسیار مهم و پر رنگی در زندگی و ارتباطات افراد دارند، به نحوی که وظایف و نقش‌های زیادی را بر عهده گرفته‌اند و نهادهایی را نیز به مقابله می‌خوانند. در این بین از جمله نقش‌های پنهانی وسایل ارتباطات دسته جمعی می‌توان به مواردی همچون آگاهی سازی و پر کردن اوقات فراغت توده‌ی مردم و به ویژه نسل جوان (به طور خاص کشورهای جهان سوم که جمعیت جوان زیادی در اختیار دارند و کشور ایران نیز در زمره‌ی آنان به شمار می‌رود) به صورت آشکار، همگن سازی عموم جامعه و حتی جامعه‌ی جهانی اشاره کرد.
 
استفاده از خدمات شبکه‌های اجتماعی، روزبه‌روز محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند. هم ‌اکنون سایت‌های شبکه‌های اجتماعی، بعد از پرتال‌های بزرگی مثل یاهو یا ام‌اس‌ان، موتورهای جستجو مثل گوگل تبدیل به پر استفاده‌ترین سرویس‌های اینترنتی شده‌اند. خیلی از نهادهای مختلف جهانی و اینترنتی با اهداف گوناگون که مهم‌ترین آنها تجاری و تبلیغاتی است، دست به ‌راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی‌زده یا درصدد خرید سهام مهم‌ترین شبکه‌های اجتماعی دنیا هستند؛ مثل رقابت اخیر گوگل و مایکروسافت برسر سایت My space و فیس‌بوک[2].
 
موسسه ملی سلامت روانی سازمان سلامت و خدمات انسان دوستانه تخمین زده است که حدوداً 10 درصد از جمعیت دارای سنین دانشگاهی، بعضی مشکلات ذهنی و روانی را تجربه می‌کنند. بعضی دیگر از این موسسه‌ها نسبت دانشجویان و افراد جوان دارای مشکلات ذهنی و روانی به کل افراد جامعه را حدود20 درصد و یا بیشتر تخمین زده‌اند. تعریف‌های EDB متفاوت است[3]. بعضی از دانشمندان آن را رفتاری توضیح داده‌اند اما افراد دیگر آن را دراصطلاحات روان شناسی به بیماری محدود می‌کنند. درحالت کلی، رفتار افراد دارای مشکلاتEDB، به عنوان انحراف و کج روی از استاندارد‌های فرهنگی و روانی جامعه خود تلقی می‌شود. دانشجویان دارای مشکلاتEDB گرایش به انجام وظایف معمول مدرسه‌ای دارند که منجر به مشکلاتی از قبیل میزان بالای غیبت از کلاس، کندی و تاخیر در یادگیری، عقب افتادن از تحصیل حداقل 2 سال و یا بیشتر، عدم توانایی در اتمام تکالیف محوله یا ناتوانی در انجام تکالیف، برگرداندن تکالیف محوله به استاد و پرسیدن از وی و عدم تمرکز روی تکلالیف درسی می‌شود. امروزه سایت‌های شبکه اجتماعی بخشی از زندگی روزمره‌ی جوانان می‌باشد. بسیاری از جوانان و نوجوانان شبکه‌های اجتماعی آنلاین را به عنوان پلت‌فرم‌های جذاب درنظر می‌گیرند زیرا اینترنت برای جوانان امکان دستیابی بدون هزینه را به سایت‌های مرتبط می‌دهد.
 
1 دانشجوی ارشد فناوری اطلاعات شبکه‌های کامپیوتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، 09148594038 و j.alinezhad@qiau.ac.ir
 
2 استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، و Broumandnia@azad.ac.ir

قیمت فایل فقط 8,600 تومان

خرید

   



پروژه درس مباحث ویژه کارشناسی ارشد:سروس کد اجاریی باراباسی آلبرت به زبان متلب و سی شارپ دسته: شبکه های اجتماعی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 10112 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25

سورس کامل شبیه سازی گراف باراباسی آلبرت به همراه دکیومنت و تمامی فایل ها نوشته شده به زبان متلب و سی شارپ

قیمت فایل فقط 50,000 تومان

خرید

ایجاد توپولوژی Barabási–Albert:
از تابع generate_random_graphنبز برای تولید گراف BA استفاده شده است.
کد زیر گراف BA را با پارامتر n=1000,k=10 تولید و ماتریس مجاورت آن را در فایلی به نام BA.dat ذخیره می کند.

clear all
e=generate_random_graph(2,1000,10);
 [II,JJ,s]=find(e);
 N=1000;
 ERv=zeros(N,N);
for i=1:length(II)
   ERv(II(i),JJ(i))=1;
end
 f=fopen('BA.dat','w');
 strformat='';


معیارهای اندازه گیری گرافBarabási–Albert:
•    معیار تغییرات قطر شبکه در اثر ایجاد خرابی
برای محاسبه قطر شبکه ابتدا کوتاه ترین مسیرهای بین زوج گره های شبکه را محاسبه می کنیم و سپس از بین این کوتاه ترین مسیرها، طولانی ترین مسیر را به عنوان قطر شبکه انتخاب می کنیم.
برای این کار از الگوریتم دایکسترا برای محاسبه کوتاه ترین مسیر بین زوج گره ها استفاده می کنیم(کد این الگوریتم به نام simple_dijkstra.m همراه با داکیومنت آورده شده است):

کد محاسبه قطر شبکه:

function diam = diameter(adj)
diam=0;
for i=1:size(adj,1)
    d=simple_dijkstra(adj,i);
    diam = max ([max(d),diam]);


در مرحله بعد برای ایجاد خرابی در شبکه یک برنامه به زبان C# نوشته شده است:

قیمت فایل فقط 50,000 تومان

خرید


   



پروژه درس مباحث ویژه کارشناسی ارشد:سروس کد اجاریی Erdosh Reney به زبان متلب و سی شارپ دسته: شبکه های اجتماعی
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 8762 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25

سورس کامل شبیه سازی گراف ایجاد توپولوژی ErdosReiny به همراه دکیومنت و تمامی فایل ها نوشته شده به زبان متلب و سی شارپ

قیمت فایل فقط 50,000 تومان

خرید

ایجاد توپولوژی Erdos-Reiny:
از تابع generate_random_graph برای تولید گراف ER استفاده شده است. این تابع  همراه با این داکیومنت آورده شده است(generate_random_graph.m)
برای تولید گراف ER با 1000 گره و متوسط درجه گراف 10،احتمال وجود لبه های گراف برابر با p=averagedegree/numberofnodes=10/1000=0.01 می باشد.
کد زیر گراف ER را با پارامتر n=1000,p=0.01 تولید و ماتریس مجاورت آن را در فایلی به نام ERf.dat ذخیره می کند.

clear all
e=generate_random_graph(0,1000,0.01);
 [II,JJ,s]=find(e);
 N=1000;
 ERv=zeros(N,N);
for i=1:length(II)
   ERv(II(i),JJ(i))=1;
end

معیارهای اندازه گیری گرافErdos-Reiny:
    معیار تغییرات قطر شبکه در اثر ایجاد خرابی
برای محاسبه قطر شبکه ابتدا کوتاه ترین مسیرهای بین زوج گره های شبکه را محاسبه می کنیم و سپس از بین این کوتاه ترین مسیرها، طولانی ترین مسیر را به عنوان قطر شبکه انتخاب می کنیم.
برای این کار از الگوریتم دایکسترا برای محاسبه کوتاه ترین مسیر بین زوج گره ها استفاده می کنیم(کد این الگوریتم به نام simple_dijkstra.m همراه با داکیومنت آورده شده است):





کد محاسبه قطر شبکه:

function diam = diameter(adj)
diam=0;
for i=1:size(adj,1)
    d=simple_dijkstra(adj,i);
    diam = max ([max(d),diam]);
end


در مرحله بعد برای ایجاد خرابی در شبکه یک برنامه به زبان C# نوشته شده است:

قیمت فایل فقط 50,000 تومان

خرید

   



پروژه درس مباحث ویژه کارشناسی ارشد:سروس کد اجاریی  ایجاد توپولوژی (Random Regular Graph(MR به زبان متلب و سی شارپ دسته: شبکه های اجتماعی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 7991 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25

سورس کامل شبیه سازی گراف ایجاد توپولوژی (Random Regular Graph(MR به همراه دکیومنت و تمامی فایل ها نوشته شده به زبان متلب و سی شارپ

قیمت فایل فقط 50,000 تومان

خرید

 

ایجاد توپولوژی (Random Regular Graph(MR
معیارهای اندازه گیری گرافMR
کد محاسبه قطر شبکه
مرکزیت میانوندی
فاصله ژئودژی و متوسط فاصله بین زوج گره ها در اثر خرابی
ضریب خوشه بندی
تعداد اجزای متصل (گروه های منزوی)
توزیع فراوانی درجه گراف
شکل گراف

ایجاد توپولوژی (Random Regular Graph(MR

معیارهای اندازه گیری گرافMR

کد محاسبه قطر شبکه

مرکزیت میانوندی

فاصله ژئودژی و متوسط فاصله بین زوج گره ها در اثر خرابی

ضریب خوشه بندی

تعداد اجزای متصل (گروه های منزوی)

توزیع فراوانی درجه گراف

شکل گراف

 

 

ایجاد توپولوژی (Random Regular Graph(MR:
از تابع createRandRegGraphبرای تولید گراف MR استفاده شده است.
کد زیر گراف MR را با پارامتر n=1000,k=10 تولید و ماتریس مجاورت آن را در فایلی به نام MR.dat ذخیره می کند.

clear all
e=createRandRegGraph(1000,10);
 [II,JJ,s]=find(e);
 N=1000;
 ERv=zeros(N,N);
for i=1:length(II)
   ERv(II(i),JJ(i))=1;
end

معیارهای اندازه گیری گرافMR:
•    معیار تغییرات قطر شبکه در اثر ایجاد خرابی
برای محاسبه قطر شبکه ابتدا کوتاه ترین مسیرهای بین زوج گره های شبکه را محاسبه می کنیم و سپس از بین این کوتاه ترین مسیرها، طولانی ترین مسیر را به عنوان قطر شبکه انتخاب می کنیم.
برای این کار از الگوریتم دایکسترا برای محاسبه کوتاه ترین مسیر بین زوج گره ها استفاده می کنیم(کد این الگوریتم به نام simple_dijkstra.m همراه با داکیومنت آورده شده است):

کد محاسبه قطر شبکه:

function diam = diameter(adj)
diam=0;
for i=1:size(adj,1)
    d=simple_dijkstra(adj,i);
    diam = max ([max(d),diam]);
end


در مرحله بعد برای ایجاد خرابی در شبکه یک برنامه به زبان C# نوشته شده است:

قیمت فایل فقط 50,000 تومان

خرید

   


خرید آموزش کشت زعفران اورجینال، پارس بلاگ

شنبه 30 خرداد 1394 نویسنده: admin | نوع مطلب :اموزشی ،

آموزش کشت زعفران اورجینال


زَعفَران یا زعفران خوراکی (نام علمی: 'crocus sativus') گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکتهای دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده می‌کنند.[۱] زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است. از وسط پیاز و یا قاعده ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می‌شود. گل‌ها بسیار زیبا و دارای ۶ گلبرگ بنفش رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته‌ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلالهٔ سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. قسمت مورد استفاده این گیاه، انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است و دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ می‌باشد. کشت زعفران در ایران به ویژه در شهرستان‌های تربت حیدریه، گناباد، قائن، بجستان، فردوس، سرایان و بیرجند در استان‌های خراسان جنوبی و رضوی، و به تازگی در استان‌های فارس و کرمان رواج دارد.[۲]
شماره مجوز: 125/493176

فروشنده: اطلس مارکت

قیمت: 9,000 تومان


روش خرید: برای خرید آموزش کشت زعفران اورجینال، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید آموزش کشت زعفران اورجینال


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.

   ادامه مطلب


نحوه تهیه آش دوغ اصل اردبیل,پارس بلاگ

جمعه 29 خرداد 1394 نویسنده: admin | نوع مطلب :اشپزی ،

نحوه تهیه آش دوغ اصل اردبیل

نحوه تهیه آش دوغ اصل اردبیل,شاید تاکنون نام اش دوغ  را شنیده یا طعم آن را در سفر به اردبیل یا سرعین چشیده باشید. در این دستور پخت، آش دوغ خوشمزه محلی خودمان را آموزش خواهم داد. امیدوارم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

 

مواد مورد نیاز:

    نخود (پخته شده)                                        ۱.۵ پیمانه

    برنج (برنج ایرانی)                                            ۱ پیمانه

    ماست (پرچرب)                                                ۲ لیتر

    دوغ (دوغ محلی ترجیحا)                                       ۲ لیتر

    سبزیجات (تره، گشنیز، برگ سیر تازه)                    نیم کیلو

    تخم مرغ                                                         ۱ عدد

    گوشت چرخ کرده (با چربی کم)                           ۲۵۰ گرم

    نعنا خشک (برای تزیین)                               به مقدار لازم

    نمک و فلفل سیاه                                        به مقدار لازم

    پیاز (رنده و آب گرفته شده)                                      ۱ عدد

    روغن (برای سرخ کردن گوشت قلقلی)                 به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. ابتدا ماست را با همزن برقی یا دستی به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه آنقدر هم می‌زنیم تا کاملا شل شود.

 

2. سپس کم کم دوغ را به ماست اضافه کرده و باز هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

3. یک عدد تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ شکسته و باز هم می‌زنیم تا کاملا تخم‌مرغ باز شود. (تخم‌مرغ از بریدن دوغ در زمان پخت جلوگیری می‌کند)

 

4. مخلوط دوغ و تخم مرغ را که کاملا یکدست شده روی حرارت زیاد اجاق قرار می‌دهیم و با قاشق چوبی هم می‌زنیم( استفاده از قاشق چوبی به این دلیل است که این آش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله را دارد و چون دسته قاشق چوبی کمتر داغ می‌شود دست نازتان نمی‌سوزد)

 

5. در همین زمان یک پیمانه برنج خام را شسته و به مواد روی اجاق اضافه کرده و مرتب آن را هم می‌زنیم تا دوغ نبرد.

 

6. زمانی که دوغ به غلظت مناسب رسید و قل زد گوشت قلقلی را اضافه می‌کنیم(۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و یک پیاز رنده شده و آب گرفته و مقداری نمک و فلفل و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک فندق در دست قلقلی می‌کنیم و کمی در روغن سرخ می‌کنیم)

 

7. اکنون نوبت سبزی‌هایی است که از قبل آن ها را شسته و خرد کرده‌ایم را به آش اضافه می‌کنیم.(اگر برگ سیر تازه در دسترستان بود از ریختن آن به آش دوغ دریغ نکنید چرا که طعم ویژه‌ای به آش می‌دهد)

 

8. اکنون نوبت نخودهایی است که از شب قبل خیسانده‌ و آب آن را ۲ بار عوض کرده‌ و پخته‌اید را به آش اضافه می‌کنیم.

 

9. وقتی آش جوشید زیر حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا رنگ سبزی‌ها تیره شود، بعد از جوشیدن آش باید حداقل نیم ساعت روی حرارت ملایم اجاق باشد.

 

10. بعد از آماده شدن آش دوغ را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و سیر داغ روی آن را تزیین می‌کنیم.

 

نکته‌ها:
۱. می‌توانید هنگام خوردن آش دوغ ۶ حبه سیر را رنده و در نصف استکان آب جوش مخلوط کرده و به مقدار لازم به آش دوغ اضافه نمایید. این مخلوط آش دوغ را خوشمزه‌تر می‌کند.

 

۲. استفاده از گوشت قلقلی اجباری نیست.

۳. می‌توانید کمی شوید تازه خرد شده هم به همراه تره و گشنیز به آش دوغ اضافه کنید.

 

۴. این آش نیاز به صبر و حوصله بسیاری دارد چرا که مدام باید هم زده شود.

 

۵. استفاده از نعنا و سیر داغ برای تزیین روی آش اختیاری است.

 

۶. هرگز نباید در آش دوغ از جعفری استفاده کرد، چراکه طعم آش دوغ را به طور کل عوض می‌کند.

 

۷. اگر دوغ محلی در دسترستان نبود می‌توانید از دوغ های پاکتی بدون گاز استفاده نمایید.

 

۸. همراه خوردن آش دوغ نان بربری فراموش نشود.

 

 

منبع : sooran.com

 محصولات پیشنهادی :

آموزش خیاطی با خانم سیما عمرانی 21 دی وی دی - اورجینال

آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی 185 سی دی

   ادامه مطلب



آرشیو


پیوندها


درباره وبلاگ


آخرین پستها


نویسندگان


آمار وبلاگ

کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic